Professionele verpleging aan huis in Pepingen (Vlaams-Brabant) door Thuisverpleging Ann Peeters

 

 

 

 

Thuisverpleging met een hart

Wanneer u een beroep doet op thuisverpleging, wilt u kunnen vertrouwen op een vertrouwd gezicht. Iemand die u de beste zorgen toedient. Een verpleegster aan huis die luistert naar uw vragen en verzuchtingen. Iemand die 24 uur op 24 uur, 7 dagen op 7 bereikbaar is voor dringende situaties.

Met Thuisverpleging Ann Peeters organiseer ik thuisverpleging in de ruime regio rond Pepingen (Vlaams-Brabant). Ik beschik over een ruime ervaring als verpleegkundige en werk met hart en ziel voor mijn patiënten. Een persoonlijk contact en een professionele opvolging van uw situatie staan steeds voorop.

 

"Mijn doel is patiënten in hun vertrouwde omgeving

een vriendelijke en kwaliteitsvolle zorg aan te bieden."

 
Thuisverpleging_003 Thuisverpleging_002 Thuisverpleging_001
 

De beste zorgen, daar zorg ik voor

Om u op elk moment de beste zorgen te kunnen bieden, volg ik regelmatig bijscholingen en extra cursussen. Zo blijf ik op de hoogte van de nieuwste technieken en ben ik in staat om écht zorg op maat te bieden.

Bent u op zoek naar thuisverpleging in de regio rond Pepingen? Thuiszorg die de tijd neemt voor u en een helder antwoord biedt op al uw vragen? Aarzel niet om me te contacteren voor een kennismakingsgesprek.